Krysy, my a andělé
Všechno bylo v pohybu
zem vzduch i mraky
Jenom dvě křídla
pevně usazená v nebi
vzdorovala
Vteřiny hodiny tisíciletí
ale nakonec se snesla k zemi
aby spasila krysu s její duší
(krásná smrt
poprvé a naposledy
všechno vidět
z takové výšky)
A pak jsme tu my, s našemi dušemi,
s anděly vysoko nad námi,
co kvůli nám vzdorují.
Přečteno 324x
Tipy 10
Poslední tipující: Le ver luisant, hašlerka, zelená víla, Psavec, Bíša, Holly-EnD, Fighting Dreamer
Komentáře (2)
Komentujících (2)