Je po všem...
Anotace: miluju ho, ale už mě nechce znát:(
Večer když usínám
myslím na tebe.
Husí kůže
a v hlavě zaklepe.
Držím se za hrud, a čekám …
čekám až vyletí ...
srdce moje
a na kousky se rozletí.
Vzpomínám na ten polibek,
Jak se ti chvěly rty.
Potom jen milion výhybek,
aby byl poslední …
Stál si se mnou
A obejmouts mě nemohl.
Bezvýznamnou roli začala jsem hrát…
A pláč mě v tu chvíli přemohl.
Přečteno 412x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
Komentáře (0)