K narozeninám
Anotace: přání k narozeninám
Oslavíš životní výročí svoje.
Přeji Ti k němu lásko moje
by všechna Tvoje přání,
ať týkají se života či milování,
známé či nevyřčené touhy
se splnily Ti hned
a ne až za čas dlouhý.
A v den, kdy oslavíš své výročí,
ať všechno zlé se v dobré otočí.
A pokud nevíš, a nebo chceš si ještě něco přát:
Přej si mne - mám Tě rád!
Komentáře (2)
Komentujících (2)