Ochránce
Bříško svoje tiskneš na má vlhká záda,
dobře víš, že takhle to mám vždycky ráda,
Tvou přítomnost cítit, vědět, že jsi tady,
ochránce by měl stát vždy za mými zády.
Tvé kapičky potu vpíjí moje kůže,
stále okouzlena vůní svého muže,
dechem chladíš šíji, čechráš horké vlasy,
ústa vzdechy kryjí, dlaň se těší z krásy.
Tlaky Tvého hrotu provokují k hrám,
čekáš na můj popud, zda-li se Ti vzdám,
jemný pohyb tělem věstí chvilku touhy,
lásko moje chci Tě, večer bude dlouhý…
Přečteno 599x
Tipy 47
Poslední tipující: Labanda, ilona, Pythonissa__, Kapka, Koza, strašidýlko-střapatý, Lucci Narr Pavlowna, susana načeva, modrá..., vodnař, ...
Komentáře (15)
Komentujících (15)