Když cítím s někým
Anotace: **láska neláska**
Panenka sivá,
spavá a čirá,
vidí dvě oči
v slzičkách,
neví, co chtějí,
kam hlavu smočí,
lásku hledají
v peříčkách.
Padají z nebe,
hned vedle tebe,
krok vedle,
jedno je udušené.
Nesmutni z toho,
foukni a letí,
odvaneš štěstí
do nebíčka.
Netruchli,
neplač,
oči si zavaž,
udělej na
laně uzlinu.
Seber svou sílu,
odvahu, víru,
přejdi ve skále
puklinu.
Přečteno 337x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, devcatko z jetele, enigman, Bíša, rozkap
Komentáře (1)
Komentujících (1)