Dnes Naposled
Anotace: Tuhle jsem napsala loni, když jsme ve škole dostali zadání, abychom napsali něco, co bude mít titulek Naposledy.. Tak takhle to dopadlo, když sem hodila svý pocity a myšlenky na papír..
Dnes Naposled
Měla jsem být jen Tvůj anděl
A křídla svá Ti darovat.
Jenže.. Ty jsi nechtěl,
Ty jsi začal vzdorovat!
Dokázal jsi to, co nikdo jiný
A přec dneska nejsi vinný.
Tenkrát řek’s mi: „Úsměv, ten Ti sluší.“,
A měls pravdu na mou duši.
Říkává se: Miluji Tě!
Jen když vášeň omráčí Tě.
Teď už ale tyto slova neznám.
Svobody se do budoucna nevzdám.
Plyne den, plyne noc…
A vzpomínek mi krásných zbylo moc.
Chtěla jsem být Tvojí múzou
A z práce Tvé se radovat.
Teď už ale zjistím s hrůzou,
Že s láskou, s tou si nelze zahrávat!
Dnes poprvé, co zase usmívám se.
Dnes naposled, co užírám se…
Tou minulostí černavou!
Přečteno 408x
Tipy 3
Poslední tipující: Karlik, nejsembásník
Komentáře (1)
Komentujících (1)