Až se jednou potkáme
Až se jednou potkáme
tohle to snad smíme
jenom prosím usměj se
vždyť oba přeci víme
Až se jednou potkáme
a ono bude léto
povíš mi jak se máš
zkrátka jaké je to
Až se jednou potkáme
a ona bude zima
nebudem si vyčítat
čí to byla vina
Přečteno 386x
Tipy 4
Poslední tipující: isisleo, Kett
Komentáře (1)
Komentujících (1)