Ano, v tomto případě rty Armády spásy jsou jak dýka v zádech. Hezky jsi to napsal. Věrohodné postesknutí.
08.02.2010 15:40:00 | Dota Slunská
někdy už naděje není..ale dikud to jde, tak je příjemný ji k sobě tisknout
08.02.2010 02:11:00 | Vlčák z hor
.ale toto už odplynulo...už ses tím dá i pinkat...
vysocháváš si už novou římsu..pomalu a důkladně..
takou,že lehkost pískovce a kresbu mramoru bude mít a přesto se v pase nezlomí a nástroje neotupí...
Sochej dál...toto je věru...poutavé,a člověk si při tom musí sáhnout na své rty,zdali neoprýskávají....
takže,..poklonka,pane...
01.02.2010 22:27:00 | zvířenka
MOc hezké počtení...budeš hodně zajímavá sosba i podle Tvého profilu těším se na další dílka...
30.01.2010 22:02:00 | Noc17