Anotace: :-( Moc se mi stýská a nemůžu ti pomoci. Řekni mi, prosím, co tě trápí...
Ať smutek Tvůj a pocit viny brzy Ti z tváře zmizí, ať všechno špatný odplyne a s miláčkem nejste si cízí, ať sluníčko na cestu Vám jen svítí a vše špatné promění se ve zlatavé kvítí. Nesmutni holka a netrap si srdíčko svoje, zas bude líp a šťasná budeš Ty i láska Tvoje:-).
07.12.2005 18:06:00 | grázlík