Kolem sedmý ranní
Slova jsou hloupý,
a neznáš slitování.
Když mlha se valí,
kolem sedmý ranní.
Tiše se oblékám,
beze stesku a emocí,
Možná ještě dnes oplakám,
konec svý nemoci...
Přečteno 335x
Tipy 5
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Ejí, Jiřík Holík, Giginka
Komentáře (0)