Blikající hvězda
Jsi hvězdička, která ozáří mou tvář
a kolem mě vytvoří z úsměvů zář.
Zablikáš,
někdy zhasínáš,
pak přijde ten pravý čas
a s klidem v náručí mi usínáš.
Nemám volby jiné,
mé tělo radostí hyne.
Radostí, slastí.
Slastí, radostí
to tvé mě pohostí.
Pak zůstanou ležet klidně
a celým svým povrchem culí se vlídně.
Přečteno 608x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Pythonissa__
Komentáře (0)