Závidím milencům
Můj osude,
cos nadělil mi do vínku?
blonďatou krásku
a zhrzenou lásku
na ni každodenní vzpomínku
Skončil jsem u básní
a někteří míní
že ty patří jen zoufalcům
co já vím?
možná kráčím k těm koncům
nebo spíš jen
závidím milencům
Přečteno 396x
Tipy 9
Poslední tipující: Lucije, Lioness, lonelymaiden, Kapka, Psavec, susana načeva, Sidonie89, Niky88
Komentáře (1)
Komentujících (1)