Ráno
Černá tuha kolem očí
rtěnka co se ve rtech
smočí.
Podvazky a černé prádlo
to je moje každé ráno.
Vlasy spletené do copu
dnes se chystám k odchodu
Nevrátím se už nikdy zpátky
končím tyhle krásné hrátky
Kdy já jsem tvou realitou
a mé tělo hříšnou děvou.
Končím všechno touhle větou!
Přečteno 498x
Tipy 10
Poslední tipující: bejbyyyy, Jiří I.Zahradník, Psavec, zelená víla, enigman, J's .., malá slečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)