Anotace: Ty víš že pro mě moc znamenáš šelmičko.... pořád Tě budu milovat, pořád Tě budu nosit v srdci i v mysli!!!
Máš ode mne ST! Za vyjádření pocitů a za upřímnost, srdečnost, které z Tvých řádků cítím... jen přemýšlím... "šelmičko" odkud to jen znám, kde jsem to jen čítávala? Přecik už tu budu skorem pět let, tak snad si ještě něco pamatuju... ale... člověk stárne, a tak je normální, že občas zapomíná. To slůvko se mi opravdu líbí, ale rozpomenout se mi jaksi nende... asik už stránu, zapomínám, ale nechcu... čas ukáže. Děkuju za to slovo...
01.02.2010 19:48:00 | NikitaNikaT.