PROČ? - nekonečná otázka
Anotace: Taky jsem nemohla usnout =)
PROČ??
Proč říkáš, že mě nechceš ztratit a pak se ně snažíš zbavit?
Proč říkáš, že jsem ti nejblíž a přesto si hledáš skrýš?
Proč mám v srdci zmatek, když si dávno utek?
Si zbabělec a sobec, víš to o sobě vůbec?
Proč tě tak navenek nenávidím a uvnitř láskou šílím?
Říkáš, že se ke mě vrátíš, copak to staré vše spálíš?
Kdy dostaneš rozum, až mi bude 28?
Nechci na tebe čekat a život tak uspěchat!Snad za trošku štěstí mi život nedá pěstí! Chci žít a bojovat, nejen bědovat...
Komentáře (0)