Anotace: Tímto jsem skončila s jednou epizodou a jedním mužem mého života...
Fandím ti a držím palce,protže jsem se taky pokusila zavřít za jednou kapitolou svýho života dveře ale neustále se nedaří...Jinak je to moc zajímavě napsaný.
08.12.2005 13:30:00 | Radushka
Perfektní!!! jen mi tam vadí jedna jediná věc: v předposlední sloce bych nedal "oči bez slzí" ale "oči neslzí"...
07.12.2005 19:08:00 | Manik