Anotace: Máte taky občas lítací sny? Považuji je za ty nejlepší, když se pak probudím, marně máchám pažemi...nebo pažema?
do lítacích vlít jsem dveří
zahléd jsem ji, je tu s ním,
to já byl zván na večeři...
nejlíp, když zas vyletím
:o)
Jiří senior
03.02.2010 21:04:00 | j.c.
Krásné zamyšlení. Také mívám létecí sny a jsou jedny z nejlepších :o))
02.02.2010 20:30:00 | hašlerka
lítat v oblacích,propleteni láskou dvou..srdce v srdci, rty na rty..topit se v lásce s nádherou,která jediná naplní a rozsvítí život..a samota je občas,tak smutná..ST!
02.02.2010 07:43:00 | Agniezka