NENÍ SNADNÝ ZAPOMENOUT
Anotace: Tak to prostě někdy chodí.
Nějak se to zvrtlo,
tys odešel někam tam,
kam tě srdce táhlo,
po tobě zbyl jen šrám.
Není snadný zapomenout
a jít zase dál,
ale čas ty rány zhojil,
jinýho v hlavě mám.
Nějak se to zvrtlo,
prostě nevyšlo to nám,
ty voláš mě zas zpátky,
jenže já tě nevnímám.
Není snadný zapomenout
a jít zase dál,
jenže tak to někdy chodí,
už jinýho v hlavě mám.
Přečteno 421x
Tipy 3
Poslední tipující: bobi bobie, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)