Anotace: znovu uvěřila něčeho co ji stálo zlomené srdce..
I to se stává.A je to proto, že tě čeká někde něco ještě víc okouzlujícího.
02.02.2010 20:29:00 | sestra-konec
I když te vidíš svět černě, časem se z toho vzpamatuješ a zase bude dobře;) Neboj, někde na tebe čeká někdo, kdo ti své srdce odkryje a tvé nikdy nezlomí...
PS:ta básnička je moc pěkná:)
02.02.2010 19:12:00 | kleopatra.sedma