Jezabel
Anotace: tak blízko a přeci tak vzdálená..
Proč nemůžu spát?
Každnou noc stejný obraz...
Nechci se tě vzát,
přijde to jak krutý podraz.
Ale co když není řešení?
A nikdy nenajdu klid?
Pro tebe já byla jen zpestření
a teď nemám kam jít.
Však ono to jednou přejde-
teď a nebo za pár let.
další šrám se do srdce vejde-
dál se bude točit svět.
A jednou až to přebolí,
udělám opravdu cokoli,
abys znala svou krásu ryzí,
která teď mi už není cizí..
Jezabel.-já tě znám.
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: Analisieren
Komentáře (1)
Komentujících (1)