Co na tom že je zimní čas
pak vůbec není šedý
když velká láska hřeje nás
to tajou všechny ledy
ST.
04.02.2010 09:32:00 | Kapka
Svádivá jsi v předjaří
v zimním tomto čase.
Co pak až se rozjaří
to vášní rozžhavíš se zase...
zcela do běla.
ST.
03.02.2010 18:59:00 | Paulín
A do toho srdce, co v písku leží
vepíšu můj a Tvůj monogram.
Co na tom, že kolem právě sněží,
to anděl své polibky seslal nám.
Tak pojď, čekám tu s horkou dlaní,
rozčísni šedivé všednosti
a srdce své mi polož na ni.
Nastal čas svádivých něžností.
***st
02.02.2010 21:14:00 | ROMAN LOHNERT