Punková princezna
Nechci aby cigareta dohořela
ve chvílých naplněných
tvou iluzí
aby mě láska opustila
v ironických krásách
prstů okruzích
něžných jak vánech z jara
(v rukouch tvých jsem sníh)
co taje hnedka zrána
do klubíčka stočen v nadějích
v postely bílé, plné utopií
v pustině prázdné
utopen v tvých harmoniích
uctívám tě čím dál víc
bohyně zázraků, princezno punková
z království bodlin
ležícího v mořích měsíčních
na nose útesů něžných
tak jak snad jen
květina může být rozkvetlá
v nejhlubších melancholiích
od hříchů oproštěná
v mích tebou řízených mániích
Komentáře (0)