Slzavá noc
Anotace: Ruce se třesou nad písmeny klávesnice...
Ruce se třesou nad písmeny klávesnice,
Město ve tmě, jen doma mi hoří svíce,
Ztrácíš se mi, mizíš do stínu žalu,
V slzách u topení se starostmi taju,
Zmrzlé dlaně křehce kolena svírají,
Ústa vzlyk a bolest sotva utají,
Na podlaze plno bílých kuliček,
ukrývajíc moc slaných slziček…
Přečteno 415x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, ilona, Ejí
Komentáře (1)
Komentujících (1)