Prach z křídel neoprášíš
Anotace: Jen smutek se dá kořenit a svařit, jako víno.Měj se,snad se nám bude dařit...ač jablko je vinno.
Potkal´s mě na náměstí
Řekl´s
že dostal´s moji pohlednici
a poděkoval
Jakpak jde život?
Hodně štěstí!
I dnes jsi krásná,
co víc říci
Navzájem ruce podali jsme si
a touhy protknuly se po levici
Pak v davu ses mi schoval
(tak jako kdysi...)
Nemám už slova
Znova
marně zas osud agitoval
Dnes hodím kamínkem
pro štěstí
který´s mi nedaroval
tak daleko
jak daleko jsi tenkrát
můj prsten odhodil
a navždy nevykoval.
Přečteno 485x
Tipy 60
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Efiee, Divoženka1, Lamík, pamp_elka, Jiří I.Zahradník, Kapka, Lioness, Bíša, zíťa 2, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)