Když tužka po papíře klouže
v obrysech kreslí krásnou tvář.
S pocitem znalostí kdejaké louže
je schopna vymalovat svatozář.
Na portrétu známém tolik let
ve dvou snazší ja pak tento svět.
Tak usmívej se má milá lehce
pro tužku co umí malovat.
Tak usmívej se
by jsi mohla milovat...
Škoda, že si své dílko na Literu ani jednou nepřečteš:
"ve dvou snazžšší ja pak tento svět." :O(
09.02.2010 19:35:00 | mírně kousavý králík
zvláštní, jak někteří umí a někteří ne. Nezbývá než uctívat ty, kteří umí.
07.02.2010 22:04:00 | její alter ego
Závidím těm malířům, co umí v tvářích zachytit pocity, věřím, že to jsi Ty.
03.02.2010 20:08:00 | Elisha