Zamilovanost
Anotace: Jsem šťastná kvůli jednomu citu...
Líbezná paní,
polibilas moje ústa
chutí letního květu,
však nevím,
zda zasloužila sem si ho.
Červenáš se, dívko v srdi mém?
Nebo plánuješ, že změníš srdce v pekelné?
Mám strach,
bojím se.
Mé srdce může se jednou vzbouřit...
a co pak on? Mého srdce šampión...?!
Přečteno 446x
Tipy 3
Poslední tipující: ewon, ilona, Pythonissa__
Komentáře (0)