Chci ať.....
Anotace: Samota je vždy zlá.A bez lásky se nedá žít.
Chci,ať čas rychle utíká,
ať Tvá ruka se mě opět dotýká,
ať pohladí mě po tváři,
mé oči se láskou rozzáří.
Chci jen s Tebou být,
svou myšičku vedle sebe mít!!!
Přečteno 357x
Tipy 4
Poslední tipující: CRASH, Linzerka, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (2)