náš vztah
Anotace: pořád dokola to samé. omlouvám se že s tím pořád otravuji
Máme docela hezký vztah, když nemám ty své stavy.
Tos řekl a uvnitř mojí hlavy.
Zas myšlenky se rojí,
zda to za to vůbec stojí.
Jestli má cenu vpřed se drát,
když záhy ten co měl rád,
zboří co může, přede mnou se skryje.
Co láskou rostlo, náhle hnije.
Stěny.. dříve veselé,
teď vzhlíží dosti nesměle.
Jak milovat tě nepřestat?
Vždy stane se co má se stát
Přečteno 369x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, NikitaNikaT., Čoki, Tomikk, davidoff
Komentáře (2)
Komentujících (2)