jakmile se musí člověk nadměrně přemáhat, něco není v pořádku... a láska, která opadne, se už jen těžko křísí, a většinou se to nepovede....
uá, uá uá! .)
06.02.2010 19:40:00 | Já Esther Ruth
né. omyl. neberu. mám svůj životní příběh. svou životní lásku. jen nevím... je opravdová?
04.02.2010 21:28:00 | Vodoměrka