navždy
.
zavíraná
kruhem
do setmění
nejen nevíra
do skonání
věřila prý bláznivá
všem věžím
přání
mámivá
až tě musím
vyřvat světu
srdce vyrvat
pro nevěstu
jen jím vracet
jako jinoch
který kdysi
nacházel
své
přece
rty
tak uzavřené
až bláznivě
jsme udrželi
nelíbané
a milované
odešly
z nás
.
Přečteno 616x
Tipy 28
Poslední tipující: Lota, Holis, isisleo, ilona, Kapka, labuť, Bíša, zelená víla, mamina, Mbonita, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)