Ted, vždycky, navždy, nikdy a pořád..
Teď?
Sním,
vzpomínám
těším a smutním
stejskavost mám,
a taky
poddávám se snám.
Vždycky
když jsem s tebou,
moje oči se jen smějou
jsou plné lásky a štěstí.
Navždy
budu milovat svého tomíka
nikdy
nevytěsním ze srdce
svého milovanýho klíštíka.
Pořád
platí a věřím, že určitě
platit bude
BLEŠÍ+KLÍŠTÍ=LÁSKA VELIKA
Komentáře (0)