Neúprosný čas
Ze Tvých rovných, tmavých řas
splétám si uzlíky
do svého života.
*Za každý uzlík
kousek lásky*
Na každé řase jich máš milion.
Vpila jsem se do čokolády
Tvých očí,
dny s Tebou však nikdy
nejsou bezedné.
Palouček něhy už vyschnul
(zase)
a jako vlaštovka
na křídlech větru odlétám.
Ach, ty neúprosný čase!
Letím, letím...
Snad navštívíš mě v teplém kraji
mého horoucího objetí,
které Ti dává
všechno a nic,
ketrým Ti dávám
sebe.
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: Pevya, Hazentla
Komentáře (0)