Anotace: Těšíte se na volné dny?
Zdali stačí Tvé schopnosti, nebo ne, o tem se můžeš přesvědčit jenom ty sama...
12.02.2010 13:46:00 | NikitaNikaT.
V tomto nepřísluší mi ti radit,
svých myšlenek máš jistě dost,
kdy jedna přes druhou se v hlavě honí,
nedají pokoj a jsou tam stálý host.
Zdá se že čas neutíká,
že je všude prázdnota,
být se svými sny uzavřená,
to není smysl života.
Nezoufej – vždyť ještě žiješ,
máš mnohé jistě před sebou,
ať to hezké také přijde,
na to stačí být ve dvou.
09.02.2010 06:50:00 | bobi bobie
Taky chlastám a jedíný co jsem objevil je..
Že nevím kdy jsem začal..
Tak to jako theraphy nezkoušej..
:)
07.02.2010 15:13:00 | Sleepwalker
Určitě Tvé schopnosti to dokáží...a nesouhlasím, veršovat Ti jde :) ... přeji sílu a veselejší zítřky ...
05.02.2010 17:38:00 | toužím.jít.dál
říká se, že by mělo stačit odhodlání a vůle..ale občas o tom pochybuju..ale tak..věřme tomu..:o) že bude líp..
05.02.2010 15:25:00 | Agniezka