Když básník vraždí
Kdybych byl neznámým vojákem
vraždím puškou a bodákem
kdybych byl bankéřem
žiju ve vile s bazénem
ale já jsem BÁSNÍK
pomatená duše
mou vilou je trávník
mým bazénem louže
a když už teda musím vraždit
tak jen myšlenkou a perem
P.S.: Rozbité je nerozbitné
a zničené je nezničitelné.
Tak to, prosím,
nedělejte.
Přečteno 317x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, James Sceptic, Fighting Dreamer, Psavec, zelená víla, Vodoměrka
Komentáře (0)