Rusalka rumová

Rusalka rumová

Anotace: ....... něžnou jest vražedkyní... trochu poetický alkohol :)

Sbírka: HARD LIFE

v půlnoci rodí se
hvězda má šalebná
ve vlnách měsíce
hrdě pne ramena

radostně protíná
zuby mé hrdlo
směje se nevěrná
že dostala mne na dno

ladným krokem odplouvá
když se milý nedívá
do postele cizímu
než dalšího v hrsti má

když si vlasy rozpustí
starosti tě opustí
na koho se zadívá
láskou po ní umdlívá

krutý úsměv mojí hvězdy
kdekdo mi teď závidí
vězte však, že roky nespím
-do doby než neskoná-
Autor Vodoměrka, 05.02.2010
Přečteno 357x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, bloumej očima, Mončík, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel