Převozník
Anotace: Mezi dva břehy mezi sto ostrovů neříkej nikdy …nemohu
Jsi u mě
bosé nohy na drsném dně starého člunu
mokré stopy tvých očí
brodící se záplavou
zbytečných, nikdy nevyslovených slov
stokrát odkládané sbohem
královny dočasných vdov
vzpomínky slunce
na krátkou něhu
doteky touhy
jarnímu sněhu
oba jsme roztáli
ale tvá láska rozkvete
...jinde
Přečteno 354x
Tipy 38
Poslední tipující: Markéta G., Koza, hezule, CULIKATÁ, Dota Slunská, TetaKazi, Jana M., ilona, její alter ego, enigman, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)