Přišla láska
Anotace: Ze sbírky "Hra světla a stínů"
Sbírka:
Hra na lásku
Přišla to ráno, zahradními vrátky,
v trávě se ještě rosa třpytila.
Proč odemkla jsem své zámky,
trochu se mi divila …
Na růžích ještě spí nevinnost rána
a v kráse květů slunce se vzhlíží.
Obloha je rozestlána,
do srdce šíp mi míří …
Přečteno 753x
Tipy 18
Poslední tipující: zelená víla, PANGÁSIUS, Bíša, enigman, hašlerka, Mbonita, Psavec, labuť, Denael, Květka Š., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)