Spackaná Láska
Můj život plul si jako vlnka,
trpěla však srdce půlka.
Pak sic ty ses objevil,
a můj život proměnil.
Poté jenom vlnky šepot tušil,
a na dverě někdo bušil.
Pak dvě duše rozcházejíce,
smutně na sebe pohlížejíce.
Toť nebyla ta pravá Láska,
to byla jen přes srdce páska.
Však skušenost se nezapře,
nemiluj takového vepře.. :) :) :)
Komentáře (1)
Komentujících (1)