Nebojíš se ptát
Anotace: ... a celým srdcem milovat ...
"Jsi unavená?" Ano, jsem
vyčerpaná vnitřním zápasem.
Jsi prázdný nepopsaný list.
Jsi pokrm, který toužím jíst.
Na světě milión je míst,
mé je vždy u tebe, tím buď si jist.
"Jsi navždy má?" Chci tomu věřit, za to bojovat.
A proto říkám ... snad ...
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Elisha, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)