Skvěle
Anotace: Když člověk zná význam slova Miluji Tě, avšak lítá v tom sám...
Chtěl bych se schovat jen do tvé dlaně,
na chvíli umřít,ale v tu chvíli náhle a nečekaně.
Jak se s tím srovnáš neumím hádat,
se srdcem znáš to-poprvé,přesto po sté ho umíš i lámat.
Kláním se vzhůru k nebeským slohům,
ač to mám nerad,ty píšeš pozemským bohům.
Ty víš,je mi skvěle,
ty víš,je mi skvěle,
ty víš,co se děje...
Přečteno 403x
Tipy 7
Poslední tipující: kaaamiiii, zelená víla, enigman, efeeez, Churry
Komentáře (0)