Výčitky
Keby som ta len vtedy poslúchol
A neodohnal ta preč,
Tak by som tu teraz nestal a nepýtal sa prečo, slzy mi stekajú po líci
Studia ma ako keď sme si spolu ľahli na trávu čerstvo posiatu rannou rosou
Nad hrobom tvojim posiatom kvetmi, z jemnej zeminy už klíči zárodok nového života
Ja tu stojím, v ruke tvoju najobľúbenejšiu kvetinu mam
Je to ľalia, láska moja ,
Kľakol som si na kolena , polozil ľaliu na tvoj hrob a vidím tvoju tvar
Dal som ti ju na našom prvom rande a dávam ti ju aj teraz na našom poslednom
Ach, prečo len som ta neposlúchol a prehováral som ta , aby si išla
Stačilo len jedno slovo , jedine krátke slovo , Nie
Ja svojou zadubenosťou som to nedokázal povedať
Chcel som ti len to najlepšie , ale jediný krát v živote som sa mýlil
A teraz len čakám kedy sa spolu stretneme a ja ti zase dám ľaliu a bude to ako vtedy, láska moja
Komentáře (0)