Věčná
Našel sis ženu věkem nepřiměřenou
Snad měla tvoje matka být - stala se tvojí ženou
A mládne tvými dotyky a krásní
Okolí modlí se za zvyky (občas se ale zasní)
Tři děti dokázala vymodlit ze stárnoucího těla
Cítila se tak mladá žádaná
Ostatním připadala odumřelá
Jedeš v tom s ní, a kašleš na mravnosti
Svých závazků se s úsměvem a se ctí zhostíš
Ku stáru
pokorně se postíš
vdovec
Víš totiž, že ji potkáš zase
Prostě ji miluješ
ztracen v prostoru i čase
Přečteno 454x
Tipy 45
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Divoženka1, Kars, mírně kousavý králík, j.c., modrá..., drsnosrstej kokršpaněl, 6thSun, Paulín, Jiří I.Zahradník, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)