Váhání
Sbíráme hrsti důvěry,
chodíme k paláci pokory.
Sny s námi hru hrají,
do pekel mapu mají.
Nevěř, člověče, přízrakům,
unesou tě ke snílkům.
Světů je tu přeci dost,
buď v tom našem, nejsi host.
Zde jsi pánem svých činnů,
tady jsi, máš plnou vinu.
Nechoď přeci od nás pryč,
jen od našich dveří vlastníš klíč.
Jak odejdeš z naší planety,
není cesty zpět, nebudeš to ty.
Přečteno 421x
Tipy 1
Poslední tipující: casla
Komentáře (0)