Dva herci
Anotace: a bolet bude, ještě dlouho
To planoucí nic
zamávalo z dálky
mému srdci
už tolikrát sem se o něj spálil
a bral si to co nechci
z třetí poličky
ve Tvém náručí
vášeň láska .. zbabělost?
vždyť jsme dva ubozí herci
co se publiku jen těžko odvděčí
stud je naše věčnost.
Přečteno 335x
Tipy 11
Poslední tipující: angelicek, Zefi, carodejka, Bíša, Pythonissa__, James Sceptic, ilona, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)