Vezmu si tě sebou
Anotace: Život je krásný pro zamilované
Vezmu si tě sebou
nocí budeme tancovat
až do ospalého rána
tam se nadechneme
a možná se zrodí láska
postavíme z ní dům
oplotíme laťkami
zasejeme trávu a pak
pak si usteleme do zeleného ráje
zvonečky radosti zacinkají
na prahu toulavého opojení
bílý motýl políbí růži
tak jako ty budeš líbat
moje rty
jen tak něžně s vědomím že máš čas
na toulání se ve mně a já v tobě…
Přečteno 637x
Tipy 11
Poslední tipující: jita.1965, Beepat, Jiří I.Zahradník, labuť, malá slečna, J's .., Pythonissa__
Komentáře (3)
Komentujících (3)