Tvá...
Jsem ještě trochu nesvá,
když jsem tvá...
Přivírám oči,
když se na mě díváš,
nemusím nic říkat
- slova mi ze rtů slíbáš
a uschováš je do barevných pohlednic,
které si můžem z očí číst,
i kdyby na světě,
nezbylo nám nic,
jenom ty oči, ústa, dlaně...
a vzpomínka sladká
i bolavá
na chvíle, kdy bývala jsem
ještě trochu nesvá,
ale vždycky tvá...
Komentáře (1)
Komentujících (1)