Někdy jednou, ještě jednou, jindy víckrát, třebas stokrát chce člověk udělat to, co chce... kéž by všecko bylo tak jednoduché. Ale není, má to tak být.
14.02.2010 07:33:00 | NikitaNikaT.
Nádherná!!!Moc krásná...moc lituju, že nejde těch tipů dát víc...protože slovama tu krásu nedokážu vyjádřit...moc se mi líbí :o)
07.02.2010 23:48:00 | Giginka
Ještě jednou si musím tvoji básničku přečíst, je mocinky hezoučká, díky
ST
07.02.2010 22:15:00 | Kars