nemá
.
ako dni bez teba- prázdne
pomalé a smutné
tak tlčie srdce mojich štyroch bielych stien
a nápis na dome oproti hlási
že miesto kde žijem je "ghetto"
hrá klavír v oktáve
tvojich dotykov
noc sa rozpúšťa do prázdna
a moje chodidlá nepokojne spia
som odvrátená od múdrosti i rána
v polorozpadnutom zámku
možno väzení
dieťa v tele ženy
hrubozrnná pravda tvojho sveta
ktorý som úmyselne rozbila
aby som ti verila a položila k nohám
"ghetto" svojho bytia
.
Přečteno 490x
Tipy 24
Poslední tipující: gallatea, Koza, Dota Slunská, ilona, WAYWARD, Sleepwalker, jedam, zelená víla, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)