Zapomněla jsem
Zapomněla jsem
kam jsem chtěla jít
zapomněla jsem
něco jsem chtěla
a už nevím
co chtěla jsem mít
zapomněla jsem
barvu hlasu
co mi zpíval
zapomněla jsem
na lásku
kolem pasu
a ty ses díval
chci si vzpomenout
na naše přijímání
znovu slyšet
tvé lásky vyznání
bylo nebylo
byl to sen
opravdu nevím
zapomněla jsem
Přečteno 539x
Tipy 35
Poslední tipující: Patrik Mališ, modrá..., Zdeněk Farkaš, Pevya, TetaKazi, Milásek, Juraj Hrom, Denael, zelená víla, WAYWARD, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)