Já se mám ...
Anotace: Šelmičko i tak se mám... že Tě vlastně vůbec znám...
Já se mám, že Tebe mám,
leč ve vzpomínkách na Tebe.
Já se mám, že Tebe znám,
Tvé jméno vyryla bych na nebe!
Já se mám, že déšt tenkrát smáčel mi vlasy,
a Ty soucitný pohled mi věnoval.
Já se mám, že zamilovala jsem se do Tebe snad, asi,
to Tys mi ten nejkrásnější čas daroval.
Já se mám, že pohled Tvůj do tepla mě obléká,
nechci Tě jen jednou, ale zas i znova.
Já se mám, že vášen i touha, pro Tebe mnou protéká,
tak nikdy, nezapomenu Tvá vyslovená slova!
Přečteno 471x
Tipy 13
Poslední tipující: NikitaNikaT., harmony, hašlerka, zelená víla, Mbonita, enigman, Květka Š., labuť, Vlčák z hor, divoska_jaja, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)